TOP termékek

Üdvözlünk hulladékmentes webshopunkban! 

Jó böngészést! 

Barbi és Balázs

Cafe Frei római mogyoró szemeskávé

Cafe Frei római mogyoró szemeskávé
Cafe Frei római mogyoró szemeskávé
Pörkölés után sűrű mogyorófőzetbe forgatott olasz kávékülönlegesség, ideális választás egy finom tejeskávéhoz.
Bővebben
Nincs raktáron
Részletek
Mogyoró ízesítésű 100% arabica pörkölt szemes kávé.
Pörkölés után sűrű mogyorófőzetbe forgatott olasz kávékülönlegesség.
Magyarországon egyedülálló módon, házi, manufakturális körülmények között, "langyos" pörköléssel nyitjuk meg a közép-amerikai arabica
kávé pórusait.
Egy napot pihentetjük, és utána a kávészemeket kis adagokban beleforgatjuk a Róma közelében, Viterbo tartományban érlelt mogyoró
sűrű főzetébe, hogy a kávészemek nyitott pórusai szivacsként magukba szívják az illatos aromákat.

Hogyan készítsünk belőle mogyorókávét?
A titok és egyben alapszabály, hogy otthoni kávénkban csak az édesített, meleg tej kelti életre a mogyoró illatát és ízeit.
Ezért legalább egyharmad adagnyi tej kell kétharmadnyi kávéhoz, de lehet az arány fele-fele is, kis édesítéssel.
Barna cukorral vagy mézzel a legfinomabb.
A kávét főzhetjük bárhogyan, de nem ajánlot nagynyomású espresso gép használata, mert az tönkreteheti a kávépórusokba zárt mogyoró aromáit.

Összetevők:
Pörkölt arabica szemes kávé 97%,
Természetes és természetazonos mogyoró aroma 3%

125g
Adatok
Cikkszám
318