Részletek
Az útifűmaghéj magas rosttartalmánál fogva nagy mennyiségű vizet képes megkötni. Ennek a tulajdonságának köszönhetően kitűnően alkalmazható krémek, pudingok, zselék készítésére. A vegetáriánusok és vegánok étrendjében zselésítő anyagként is használható, hiszen állati zselatin helyett, főzés nélkül is. Ételeink sűrítésére, sütemények, kenyerek, tészták állagának javítására is remekül felhasználható.
Átlagos tápérték
100 g termékben
Energia:
753 kJ / 187 kcal
Zsír
amelyből telített zsírsavak
0,5 g
0 g
Szénhidrát
amelyből cukrok
4 g
< 0,5 g
Rost
78 g
Fehérje
2,5 g
Só
0,33 g
Kiszerelés: 250 g
Tárolás: Száraz, hűvös helyen
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!